The project is about the exterior spaces of an existing house with privileged views to the Mediterranean sea. Before the intervention, the sloping terrain was fragmented and without any element relating the different spaces.

A continuous path is designed from the house entrance to the end of the garden, creating a new way of circulation through the right site of the plot. It is treated as a continuous pavement that crosses different exterior areas where greenery, retaining walls and water circulation compositions change until you reach the final pool area.

Program: Residential
Size: 1.069 m2
Location: Arenys de Mar
Status: Completed
Time: 2017-2019

Credits:
Director: Xavier Vilalta
Project Leader: Dolors Ollero
Project Team: Candela Juan, Hanna Lenart, Michela Pironi
Photographer: Serena De Sanctis