CASA PC

Residencial

Programa

200

Tamany m2

Vilafortuny, Tarragona

Localització

Complet

Estat

2007

Temps

La casa PC és una casa d’estiueig familiar en un poble Mediterrani dels anys 60 en una parcel·la a pocs metres de la platja. La intervenció reforma la casa renovant-ne el concepte estètic, reforçant la relació entre l’interior i l’exterior i millorant-ne el confort. La renovació es fa mantenint l’estructura existent i la posició de les finestres, eliminant tots els accessoris i aconseguint una nova imatge per a la casa d’estiueig de la família.

A més, s’incrementa l’ alçada de les parets per crear noves proporcions, es crea una nova terrassa a la coberta amb vistes al mar i s’estenen les finestres per incrementar la il·luminació i ventilació a l’interior de la casa. Vam decidir col·locar dues claraboies a l’entrada i sobre la cuina per portar llum natural als dos únics espais sense comunicació directa amb l’exterior.

La sala d’estar s’obre al jardí a través d’una gran porta corredissa, estenent el paviment de l’interior a l’exterior.

Director: Xavier Vilalta
Cap de Projecte: Nuria Navarro
Equip de Projecte: Maria Rosario Favoino, Oksana Luzika
Aparellador: Xavier Calabuig
Fotos: David Cabrera