CASA LC

Residencial

Programa

325.3

Tamany m2

Sils, Girona

Localització

Complet

Estat

2006

Temps

La casa, composta per 3 volums, es situa a la part superior de la parcel·la per gaudir de les millors vistes. Els volums laterals tenen una sola planta i allotgen les habitacions i el garatge. Al centre, un volum de dues plantes conté la sala d’estar i la cuina a la planta baixa i l’habitació principal amb estudi al pis superior.

Des de l’exterior, els volums tenen el mateix tractament de façana, de murs de pedra blanca. Es combinen amb porxos que ofereixen privacitat i ombra i grans obertures envers les vistes, que porten la llum natural a l’interior.l’interior és una successió d’espais fluids dividits per panells de fusta mòbils. Una escala penjada i un pati interior separen l’entrada de la sala d’estar i la cuina i es converteixen en el centre de l’espai a doble altura de la sala.

L’estudi de la planta superior mira a la sala d’estar i es connecta a una terrassa privada amb vistes al paisatge.

Director: Xavier Vilalta
Cap de Projecte: Núria Navarro
Equip de Projecte: Cristina Porta, Maria Trniková
Aparellador: Xavier Calabuig
Fotos: Vilalta Architects